Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/123456789/162
Τύπος: | Αναρτημένη ανακοίνωση (poster) |
Τίτλος: | Assessment of Citrus medica and Cinnamomum zeylanicum essential oils as biopreservatives against spoilage microbes in low alcohol wine products |
Συγγραφέας: | [EL] Μητροπούλου, Γρηγορία[EN] Mitropoulou, Gregoria [EL] Νικολάου, Αναστάσιος[EN] Nikolaou, Anastasios [EL] Σανταρμάκη, Βαλεντίνη[EN] Santarmaki, Valentini [EL] Σγουρός, Γεώργιος[EN] Sgouros, Georgios [EL] Κουρκουτάς, Ιωάννης[EN] Kourkoutas, Ioannis |
Ημερομηνία: | Ιου-2019 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
Τόπος δημοσίευσης: | Crete island, Greece |
Σελίδες: | 1 |
ISBN: | 978-618-84533-0-2 |
Θεματική κατηγορία: | [EL] Βιοτεχνολογία τροφίμων[EN] Food Biotechnology |
Λέξεις-κλειδιά: | Biopreservatives; essential oils; Citrus medica; Cinnamomum zeylanicum; wine; low alcohol; spoilage; pathogens |
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: | Copyright © 2019 |
Όροι και προϋποθέσεις δικαιωμάτων: | All the copyright of the present book belongs to the editor. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without the prior written permission of the Editors of the Proceedings. |
Διατίθεται ανοιχτά στην τοποθεσία: | https://fabe.gr/images/fabe_2019/fabe-2019-proceedings.pdf |
Ηλεκτρονική διεύθυνση του τεκμηρίου στον εκδότη: | https://fabe.gr/images/fabe_2019/fabe-2019-proceedings.pdf |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Book of Abstracts of 4 th FaBE 2019 - International Conference on Food and Biosystems Engineering |
Σελίδες τεκμηρίου (στην πηγή): | 223 |
Όνομα εκδήλωσης: | 4th International Conference FaBE 2019 |
Τοποθεσία εκδήλωσης: | Crete island, Greece |
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης: | 30/05/2019 |
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης: | 02/06/2019 |
Σημειώσεις: | The project was funded by the Greek Operational Program ’Human Resources Development, Education and Lifelong Learning, Support researchers with emphasis on young researchers’. MIS 5006289: ’Novel wine products using biopreservatives and probiotics’, co-funded by the European Union (European Social Fund) and Greek National Funds, National Strategic Reference Framework (NSRF) 2014-2020. |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ερευνητικές ομάδες |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Σελίδες | Μέγεθος | Μορφότυπος | Έκδοση | Άδεια | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mitropoulou et al_2019_International Conference on Food and Biosystems Engineering (FABE 2019)_poster 062_Crete_Greece_30 May-02 June_p_223.pdf | Πρακτικά συνεδρίου | 245.16 kB | Adobe PDF | - | Δείτε/ανοίξτε |