Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/123456789/161
Τύπος: Αναρτημένη ανακοίνωση (poster)
Τίτλος: Monitoring cell viability during storage and fermentation efficiency of freeze-dried kefir culture in wine-making
Συγγραφέας: [EL] Νικολάου, Αναστάσιος[EN] Nikolaou, Anastasiossemantics logo
[EL] Σγουρός, Γεώργιος[EN] Sgouros, Georgiossemantics logo
[EL] Μητροπούλου, Γρηγορία[EN] Mitropoulou, Gregoriasemantics logo
[EL] Σανταρμάκη, Βαλεντίνη[EN] Santarmaki, Valentinisemantics logo
[EL] Κουρκουτάς, Ιωάννης[EN] Kourkoutas, Ioannissemantics logo
Ημερομηνία: Ιου-2019
Γλώσσα: Αγγλικά
Τόπος δημοσίευσης: Κρήτη, Ελλάδα
Σελίδες: 1
ISBN: 978-618-84533-0-2
Θεματική κατηγορία: [EL] Βιοτεχνολογία τροφίμων[EN] Food Biotechnologysemantics logo
Λέξεις-κλειδιά: Low alcohol winesimmobilized kefir culturefreeze-dryingcryoprotectants, storage, viabilityfermentation efficiency
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: Copyright © 2019
Όροι και προϋποθέσεις δικαιωμάτων: All the copyright of the present book belongs to the editor. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without the prior written permission of the Editors of the Proceedings.
Διατίθεται ανοιχτά στην τοποθεσία: https://fabe.gr/images/fabe_2019/fabe-2019-proceedings.pdf
Ηλεκτρονική διεύθυνση του τεκμηρίου στον εκδότη: https://fabe.gr/images/fabe_2019/fabe-2019-proceedings.pdf
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Book of Abstracts of 4 th FaBE 2019 - International Conference on Food and Biosystems Engineering
Σελίδες τεκμηρίου (στην πηγή): 220
Όνομα εκδήλωσης: International Conference FaBE 2019
Τοποθεσία εκδήλωσης: Crete island, Greece
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης: 30/05/2019
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης: 02/06/2019
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ερευνητικές ομάδες

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
Nikolaou et al_2019_International Conference on Food and Biosystems Engineering (FABE 2019)_poster 062_Crete_Greece_30 May-02 June_p_220.pdfΠρακτικά συνεδρίου269.1 kBAdobe PDF-nocopyΔείτε/ανοίξτε