Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/123456789/162
Τύπος: Αναρτημένη ανακοίνωση (poster)
Τίτλος: Assessment of Citrus medica and Cinnamomum zeylanicum essential oils as biopreservatives against spoilage microbes in low alcohol wine products
Συγγραφέας: [EL] Μητροπούλου, Γρηγορία[EN] Mitropoulou, Gregoriasemantics logo
[EL] Νικολάου, Αναστάσιος[EN] Nikolaou, Anastasiossemantics logo
[EL] Σανταρμάκη, Βαλεντίνη[EN] Santarmaki, Valentinisemantics logo
[EL] Σγουρός, Γεώργιος[EN] Sgouros, Georgiossemantics logo
[EL] Κουρκουτάς, Ιωάννης[EN] Kourkoutas, Ioannissemantics logo
Ημερομηνία: Ιου-2019
Γλώσσα: Αγγλικά
Τόπος δημοσίευσης: Crete island, Greece
Σελίδες: 1
ISBN: 978-618-84533-0-2
Θεματική κατηγορία: [EL] Βιοτεχνολογία τροφίμων[EN] Food Biotechnologysemantics logo
Λέξεις-κλειδιά: Biopreservativesessential oilsCitrus medicaCinnamomum zeylanicumwinelow alcoholspoilagepathogens
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: Copyright © 2019
Όροι και προϋποθέσεις δικαιωμάτων: All the copyright of the present book belongs to the editor. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without the prior written permission of the Editors of the Proceedings.
Διατίθεται ανοιχτά στην τοποθεσία: https://fabe.gr/images/fabe_2019/fabe-2019-proceedings.pdf
Ηλεκτρονική διεύθυνση του τεκμηρίου στον εκδότη: https://fabe.gr/images/fabe_2019/fabe-2019-proceedings.pdf
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Book of Abstracts of 4 th FaBE 2019 - International Conference on Food and Biosystems Engineering
Σελίδες τεκμηρίου (στην πηγή): 223
Όνομα εκδήλωσης: 4th International Conference FaBE 2019
Τοποθεσία εκδήλωσης: Crete island, Greece
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης: 30/05/2019
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης: 02/06/2019
Σημειώσεις: The project was funded by the Greek Operational Program ’Human Resources Development, Education and Lifelong Learning, Support researchers with emphasis on young researchers’. MIS 5006289: ’Novel wine products using biopreservatives and probiotics’, co-funded by the European Union (European Social Fund) and Greek National Funds, National Strategic Reference Framework (NSRF) 2014-2020.
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ερευνητικές ομάδες

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
Mitropoulou et al_2019_International Conference on Food and Biosystems Engineering (FABE 2019)_poster 062_Crete_Greece_30 May-02 June_p_223.pdfΠρακτικά συνεδρίου245.16 kBAdobe PDF-nocopyΔείτε/ανοίξτε