Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Τίτλος
Τύπος
Συγγραφέας
Ημερομηνία
Θεματική κατηγορία
Λέξεις-κλειδιά
Σχετικά
Επικοινωνία
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Το αποθετήριό μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Αποθετήριο Παραδοτέων Υποτρόφων Δράσεων ΕΣΠΑ Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2017-2023
Πλοήγηση στο αποθετήριο
0-9
|
A
|
B
|
C
|
D
|
E
|
F
|
G
|
H
|
I
|
J
|
K
|
L
|
M
|
N
|
O
|
P
|
Q
|
R
|
S
|
T
|
U
|
V
|
W
|
X
|
Y
|
Z
|
Α
|
Β
|
Γ
|
Δ
|
Ε
|
Ζ
|
Η
|
Θ
|
Ι
|
Κ
|
Λ
|
Μ
|
Ν
|
Ξ
|
Ο
|
Π
|
Ρ
|
Σ
|
Τ
|
Υ
|
Φ
|
Χ
|
Ψ
|
Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα:
Ταξινόμηση ανά:
Τίτλος
Ημερομηνία
Σε σειρά:
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα/σελίδα:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς/εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8
Ημερομηνία
Τίτλος
Συγγραφέας
2019
Assessment of Citrus medica and Cinnamomum zeylanicum essential oils as biopreservatives against spoilage microbes in low alcohol wine products
Gregoria Mitropoulou
;
Anastasios Nikolaou
;
Valentina Santarmaki
;
George Sgouros
;
Yiannis Kourkoutas
2019
Citrus medica and Cinnamomum zeylanicum essential oil mixture as potential biopreservative agent against low alcohol wine spoilage
Mitropoulou G.
;
Nikolaou A.
;
Santarmaki V.
;
Sgouros G.
;
Kourkoutas Y.
2020
Citrus medica and Cinnamomum zeylanicum essential oils as potential biopreservatives against spoilage in low alcohol wine products
Gregoria Mitropoulou
;
Anastasios Nikolaou
;
Valentini Santarmaki
;
Georgios Sgouros
;
Yiannis Kourkoutas
2019
Developing novel wine products containing biopreservatives and probiotic immobilized cells
Valentini Santarmaki
;
Anastasios Nikolaou
;
Gregoria Mitropoulou
;
Georgios Sgouros
;
Yiannis Kourkoutas
2018
Effect of free or immobilized kefir culture on the profile of volatiles in low-alcohol wines
Yiannis Kourkoutas
;
Georgios Sgouros
;
Gregoria Mitropoulou
;
Valentini Santarmaki
;
Anastasios Nikolaou
2019
Exploring strategies for low-alcohol wine-making using immobilized freeze-dried kefir culture
Yiannis Koutkoutas
;
Anastasios Nikolaou
;
Georgios Sgouros
;
Gregoria Mitropoulou
;
Valentini Santarmaki
2020
Freeze-dried immobilized kefir culture in low alcoholic winemaking
Anastasios Nikolaou
;
Georgios Sgouros
;
Gregoria Mitropoulou
;
Valentini Santarmaki
;
Yiannis Kourkoutas
2019
Monitoring cell viability during storage and fermentation efficiency of freeze-dried kefir culture in wine-making
Anastasios Nikolaou
;
Georgios Sgouros
;
Gregoria Mitropoulou
;
Valentini Santarmak
;
Yiannis Kourkoutas